Χρόνιο πρόβλημα ακάθαρτων λυμάτων, ο Άγιος Διονύσιος και οι Πλαγιαρινές πατέντες!

Χρόνια ολόκληρα πασχίζουν οι περίοικοι του ναού του Αγ. Διονυσίου στο Πλαγιάρι να δώσουν λύση στο πρόβλημα των ανεξέλεγκτης απόρριψης ακάθαρτων λυμάτων παρακείμενης μεζονέτας στο δημόσιο δρόμο.

Τι το Υγειονομικό καλούν, τι το 100, τι τον Δήμο, η λύση ποτέ δεν έρχεται! Αντί να εντοπίσουν το πρόβλημα και να υποχρεώσουν τους υπεύθυνους να εντοπίσουν και να διορθώσουν την προφανή κακοτεχνία που έχει ως αποτέλεσμα βρώμικα νερά και πιθανώς και λύματα βόθρου να καταλήγουν στις αυλές των γειτόνων, αλλά και του Ιερού Ναού, ο Δήμος επέλεξε την απίστευτη λύση να κόψει το οδόστρωμα ώστε να οδηγούνται τα νερά στην Μιαούλη! Η φωτογραφία μιλά μόνη της. Αντί να βρουν την αιτία, προσπαθούν να γιατρέψουν το αποτέλεσμα! Λάθος μέτρα δηλαδή.

Η ποιότητα ζωής στο Πλαγιάρι θα έρθει όταν ο δημότης θα μπορεί να ενημερώνει τις κοινοτικές και δημοτικές υπηρεσίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αυτές θα ανταποκρίνονται σε εύλογο χρόνο και θα δίνουν λύση, χωρίς άλλη όχληση από τον πολίτη.

Ελπίζουμε η δυναμική της επανεκλεγμένης δημοτικής αρχής, που έχει δώσει πρόσφατα δείγματα εντονότερης και αποτελεσματικότερης παρουσίας στο Πλαγιάρι, να φανεί και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αρκετά χρόνια ανέχθηκαν οι γείτονες τα λύματα στις αυλές τους. Και ακόμη περισσότερο που οι ακαθαρσίες βρωμίζουν έναν χώρο που είναι ιερός.

Πρόεδρε Μωραίτη και Δήμαρχε Παπαδόπουλε, δώστε λύση τώρα!