Μαύρα σκοτάδια στο δρόμο Πλαγιάρι - Μηδέν

Ίσως ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους του Δήμου Θέρμης το βράδυ... Ο δρόμος που ενώνει το Πλαγιάρι με το Μηδέν, χωρίς διαγράμμιση, πρόχειρα ασφαλτοστρωμένος μετά τα καλοκαιρινά έργα αποχέτευσης, χωρίς φώτα, με τους αυτοκινητιστές να αναπτύσσουν ταχύτητα στο απόλυτο σκοτάδι. Οι λιγοστές κολώνες ηλεκτροφωτισμού της ΔΕΗ εκπέμπουν ελάχιστο φως, οι δε υπόλοιπες εγκαταστάθηκαν από τους ιδιοκτήτες πρατηρίων βενζίνης της οδού (όπως ορίζει η νομοθεσία, είναι δηλαδή ιδιόκτητες και λειτουργούν μόνο κατά τη διάρκεια λειτουργίας των πρατηρίων βενζίνης.

Ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πλαγιαρίου κ. Αργύριο Μωραΐτη (και συνιδιοκτήτη ενός εκ των δύο πρατηρίων) πως η Περιφέρεια και όχι η Κοινότητα Πλαγιαρίου ή ο Δήμος Θέρμης έχει την ευθύνη ηλεκτροφωτισμού της οδού. Είναι όμως στο χέρι των εκλεγμένων μας αντιπροσώπων, αλλά και των δημοτών, να απαιτήσουν εγγράφως από την Περιφέρεια τη βελτίωση της απαράδεκτης υφιστάμενης κατάστασης, πριν θρηνήσουμε θύματα.

ΜΕΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑΡΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΩΝ, ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ, ΕΛΙΓΜΩΝ..ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΤΕ?
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ,,ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

Μια μικρη μονο διορθωση, ο δρομος παραμενει σε αυτο το χαλι πολυ πριν το καλοκαιρι του 2010.Οταν η υπευθυνο-ανευθυνη προισταμενη του αρμοδιου τμηματος της οποιας το ονομα δυστυχως μου διαφευγει, ρωτηθηκε απο εμενα περυσι τον Μαρτιο 2010 ποτε επιτελους θα στρωθει σωστα αυτος ο δρομος ειχε το θρασος να μου απαντησει " μην σας ανησυχει, μεχρι το τελος του Μαρτιου (2010) θα εχει στρωθει σωστα"!!