Τι θα γίνει επιτέλους με αυτήν την κατάσταση;

Παρότι ο δρόμος δεν είναι μέσα, ή πολύ κοντά, στο Πλαγιάρι, δεν παύει να μας εκπλήσσει η συγκλονιστική αδιαφορία των υπευθύνων της Περιφέρειας, αλλά και των υπευθύνων του Δήμου Θέρμης για την κατάσταση του δρόμου που συνδέει το αεροδρόμιο με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών! Είναι ή δεν είναι ο δρόμος στο Δήμο Θέρμης; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν κολόνες φωτισμού; Κυκλοφορούν ή δεν κυκλοφορούν χιλάδες οχήματα καθημερινά μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, με τεράστιες ταχύτητες; Δεν δαπανήθηκαν εκατομμύρια για να τοποθετηθούν κολόνες ηλεκτροφωτισμού; Τι, επιτέλους, περιμένουν οι υπεύθυνοι για να ανάψουν τα φώτα; Πάει χρόνια ολόκληρα αυτή η ιστορία, όχι μερικές εβδομάδες! Δεν μιλάμε για μια καμένη λάμπα, αλλά για δεκάδες! Πρέπει και εδώ να σκοτωθούν οικογένειες και οδηγοί για να ανάψουν οι λάμπες; Ποιος δεν κάνει τη δουλειά του επιτέλους; Ευθύνες κανείς δεν έχει; Μας φαίνεται απίστευτο...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μετά από χρόνια ξανάναψαν τα φώτα στον δρόμο! Ήταν ευτυχής σύμπτωση η επαναλειτουργία των λαμπτήρων οδοφωτισμού μετά την ανάρτηση του θέματος στην Κόκκινη Κάρτα; Έφτασε επιτέλους το θέμα στα αυτιά των αρμοδίων; Κάποιος κινητοποιήθηκε λόγω των εκλογών; Ποιος ξέρει; Αν όμως κάποιος ξέρει ας μας το πει για να τον συγχαρούμε δημοσίως.

Το καλό όμως είναι πως θα πάψουν να κινδυνεύουν χιλιάδες οδηγοί και επιβάτες καθημερινά από την οδήγηση στο απόλυτο σκοτάδι!

Και όποιος και αν ευθύνεται για το καλό, καλά ας είναι.