Σημείο εκτόνωσης πόσιμου ύδατος...που εκτονώνεται κάτω από τον δρόμο;

Δεν είμαστε σε θέση να επαληθεύσουμε την πληροφορία αυτή, αλλά κάτοικοι της οδού Δωδώνης στο Πλαγιάρι καταγγέλουν πως στο σημείο αυτό υπάρχει βαλβίδα εκτόνωσης πόσιμου ύδατος η οποία όμως εκτονώνεται κάτω από τον δρόμο! Λένε πως το αποτέλεσμα είναι να μη γίνεται ούτε σωστός καθαρισμός των σωλήνων ύδρευσης αλλά και να κινδυνεύει να υποχωρήσει το οδόστρωμα...Όπως μας λένε, είναι τα τελευταία σπίτια του οικισμού και κάθε φορά που υπάρχει βλάβη (ή επέμβαση των συνεργείων της ΔΕΥΚ οπουδήποτε μέσα στο χωριό) γεμίζουν οι δικές τους βρύσες λάσπες...

Καταγγέλουν επίσης πως ενώ πολλές φορές έχουν απευθυνθεί στη ΔΕΥΑΚ, στους δημοτικούς συμβούλους του Πλαγιαρίου αλλά και στους υπαλλήλους της ύδρευσης, ζητώντας τους να διορθώσουν το πρόβλημα (που έχει ως αποτέλεσμα να φθάνει μονίμως βρώμικο και λασπωμένο νερό στις βρύσες του) οριστική λύση δεν έχει δοθεί.

Σίγουρα οι κάτοικοι της περιοχής δικαιούνται τουλάχιστον μια υπεύθυνη απάντηση από την ΔΕΥΑΚ και, σε περίπτωση που διαπιστωθεί όντως κακοτεχνία, την άμεση επέμβαση των συνεργείων της, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες (και οι οικιακές συσκευές τους) από το λασπωμένο νερό.