Παρατημένο αυτοκίνητο στη συμβολή Σόλωνος & Ξενοφώντος

Πόσους μήνες σκουριάζει στην ίδια θέση το άθλιο αυτό όχημα που ο ιδιοκτήτης του το παράτησε εδώ; Μπήκε κάποιο στιγμή το αυτοκόλλητο που 'ειδοποιεί' τον ιδιοκτήτη του να το μαζέψει αλλιώς θα το πάρει η 'υπηρεσία', αλλά καμία υπηρεσία δεν ήρθε να το πάρει. Ποιος τολμάει να αφήσει το παιδί του να παίξει στον ακάλυπτο; Γιατί να στερούμαστε ελεύθερων χώρων, ασφαλών για τα παιδιά μας. Παρατημένα αυτοκίνητα, σκουριές, σκουπίδια, γεωργικά μηχανήματα, σκαπτικά μηχανήματα, καρότσες... Είναι ιδιόκτητο το οικόπεδο αυτό; δημοτικό; ό,τι και αν είναι προσβάλλει το δημόσιο αίσθημα ευπρέπειας και τάξης. Ποιος θα αναλάβει να τηλεφωνήσει στο Δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο, στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο Ποιότητας Ζωής κ. Γκουστίλη και να επισημάνει την κατάσταση των ακάλυπτων χώρων στο Πλαγιάρι στα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κκ Καρκατζίνο Νικόλαο, Χρυσοχόου Παύλο, Σαμαρά Σωκράτη, Αποστόλου Στυλιανό, Στάθη Κωνσταντίνο, Χίνη Δήμητρα, Καπουσούζη Μαριάνθη και Παπαφιλίππου Νικόλαο;

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πλαγιαρίου μας ενημέρωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η αστυνομία είναι σε γνώση το προβλήματος, έχουν προβεί σε αυστηρές συστάσεις προς τον ιδιοκτήτη του οχήματος των παλαιών μηχανημάτων και του οικοπέδου και πως θα αναμένουν, για λίγες ακόμη ημέρες, τους υπεύθυνους να αποσύρουν, τα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία οχήματα και μηχανήματα, πριν προβούν σε αναγκαστική μεταφορά τους εκτός του χώρου.

 

Είναι όντως κρίμα να υπάρχει αυτό το θλιβερό θέαμα σε κεντρικό σημείο του Πλαγιαρίου και μάλιστα μπροστά από ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι... Επιτέλους ας μεριμνήσουν οι αρμόδιοι!